Łódzkie Stowarzyszenie Muzyczne

"Ocalić od zapomnienia"

Siedziba : ul.Próchnika 17     90 - 708 Łódź

tel: 531 908 063      email: muzyka.lsm@gmail.com

numer konta : 92 1240 3073 1111001078665182  Bank Pekao SA.

23 października 2021

Drodzy Przyjaciele - fani polskiego Big Beatu!!!

Jeszcze mamy świeżo w pamięci wspaniały koncert, który odbył się 21 października w Teatrze Muzycznym w Łodzi. Koncert poświęcony Franciszkowi Walickiemu - ojcu polskiego Rock and Rolla. Niesamowita atmosfera koncertu, wspaniałe występy artystów i atmosfera stworzona przez publiczność. Wszystko to spowodowało, że byliśmy świadkami jednego z najważniejszych muzycznych wydarzeń w tym roku w Polsce. Dziękujemy genialnym wykonawcom i cudownej publiczności za stworzenie tak niesamowitego widowiska, wielkie podziękowania dla Pani Dyrektor Teatru Muzycznego - Grażyny Posmykiewicz i jej pracowników, ukłony dla sponsorów bez których nie byłoby koncertu, oraz Fundacji im. Franciszka Walickiego, która była naszym partnerem. Oddajemy Wam zdjęcia z koncertu, abyście mogli jeszcze raz poczuć ten czas i tą atmosferę. Do zobaczenia na kolejnych wydarzeniach i koncertach organizowanych przez nasze Stowarzyszenie.

Aby obejrzeć fotorelację z koncertu wystarczy kliknąć na zdjęcie.

Koncert "Czy mnie jeszcze pamiętasz?" - 21.10.2021 Fotorelacja.